Skip to content

Radio Kaj na Danima hrvatskog turizma 2023. u Rovinju

Posted in Turizam bez granica

Dani hrvatskog turizma održavaju se u Rovinju. Najveći je to skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj kojim se tradicionalno obilježava turistička godina. Ovogodišnji Dani turizma otvoreni su u četvrtak, 9. studenog 2023. godine, razgovorom 1 na 1 s ministricom turizma i sporta, Nikolinom Brnjac, koja je predstavila što je sve Vlada do sada učinila u pogledu usmjeravanja turizma u smjeru održivosti te kako će reforma upravljanja razvojem turizma doprinijeti poboljšanju ukupne ponude u hrvatskom turizmu.

I ovogodišnje Dane hrvatskog turizma obilježavaju radionice, prezentacije i stručna predavanja, a program završava večeras, 10. studenog 2023. godine, dodjelom godišnjih turističkih nagrada, koje se dodjeljuju pojedincima, predstavnicima turističke industrije te najboljim odredištima i subjektima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja.

Na Danima hrvatskog turizma je i ekipa Radija Kaj, koja u specijalnom izdanju emisije „Turizam bez granica“, ovog petka, 10. studenog 2023. godine, u eter Radija Kaj donosi zanimljive razgovore s brojnim sugovornicima.

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska