Skip to content

„Najava Urbanovog u Zagrebu“ u subotu, 27. travnja u Vlaškoj 33

Posted in Vijesti Radija Kaj

ZAGREB – Poznata međimurska manifestacija Urbanovo održat će se u svibnju u Međimurju, a događaj „Najava Urbanovog u Zagrebu“, koju organizira Društvo Međimuraca u Zagrebu, uz podršku Međimurske županije i Turističke zajednice Međimurske županije, bit će održan u zagrebačkoj Vlaškoj ulici, u subotu, 27. travnja 2024. godine, od 11,00 do 13,00 sati.

– Događaj će okupiti 10 renomiranih vinara iz Međimurja, koji će predstaviti svoje najbolje proizvode, a posjetitelji će moći kušati raznovrsne sorte vina, upoznati se s vinarskom tradicijom i uživati u bogatoj kulturnoj ponudi međimurskog kraja, rekao je za Radio Kaj tajnik Društva Dario Varošanec.

Društvo Međimuraca u Zagrebu djeluje već niz godina i okuplja brojne članove, koji su vezni uz rodni kraj, kao i zaljubljenike Međimurja.

– Tijekom godine Društvo Međimuraca u Zagrebu organizira brojne manifestacije, a uz Urbanovo, koje je ove subote, u petak, 17. svibnja 2024. godine, organiziramo Međimursku večerju, u lipnju pripremamo Međimursko proščenje u Zagrebu, a do kraja godine i gospodarski forum, na kojem će se predstaviti brojni vrijedni međimurski gospodarstvenici, najavila je zamjenica predsjednika Društva Međimuraca u Zagrebu Branka Prišlić.

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska