Skip to content

Sportskoj zajednici Krapinsko-zagorske županije i županijskom Školskom sportskom savezu ugovori vrijedni 243 tisuće eura

Posted in Vijesti Radija Kaj

KRAPINA – Ugovore s predsjednicima Sportske zajednice Krapinsko-zagorske županije i županijskog Školskog sportskog saveza Tihomirom Vančinom i Sinišom Kuhtom o izravnoj dodjeli financijskih sredstava za ostvarivanje Javnih potreba u sportu u 2024. godini, potpisao je u utorak, 13. veljače 2024. godine, u Krapini župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar. Ugovori su ukupno vrijedni 243.090 eura, od čega je za Sportsku zajednicu namijenjeno 190 tisuća eura, a za Školski sportski savez 53.090 eura. Potpisnici ugovora istaknuli su zadovoljstvo što Županija prepoznaje važnost ulaganja u sport te iz godine u godinu povećava sredstva za ovu namjenu.

– Sport je možda najznačajniji za pravilan razvoj djece, a kroz široku lepezu sportova, naši nas sportaši i više nego dobro promoviraju diljem zemlje i svijeta, rekao je župan Željko Kolar te najavio da je u narednom dvogodišnjem razdoblju na području Krapinsko-zagorske županije u planu izgradnja devet sportskih dvorana, što je preduvjet za treniranje i ostvarivanje još boljih sportskih rezultata.

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska