Skip to content

Program „Dajmo djeci korijene i krila“ u trgovačkom centru Lumini

Posted in Vijesti Radija Kaj

VARAŽDIN – U programu „Dajmo djeci korijene i krila“, povodom 10. rođendana trgovačkog centra Lumini, u subotu, 20. travnja 2024. godine, sudjeluje terenska ekipa Radija Kaj.

Cilj je potaknuti mališane da upoznaju vrijednosti i značenja hrvatske baštine, posebno tradicijskih dječjih igračaka, koje su najbliži segment narodnog stvaralaštva. Uz kreativne radionice, koje prezentira majstor za izradu igračaka Ivica Mesar iz Marije Bistrice, održana je i predstava Šarenog svijeta. Za kraj subotnjeg programa veliki koncert održat će Mia Dimšić.

U sklopu proslave 10. rođendana trgovačkog centra Lumini, rođendanski popusti su u subotu i nedjelju, 20. i 21. travnja 2024. godine, u velikom broju trgovina, uz Sajam OPG-ova te niz popratnih sadržaja. Za finale Lumini rođendanskog slavlja u nedjelju, 21. travnja 2024. godine, u 16,00 sati na programu je kajkavska satirična komedija „Skupština“ Kerekeš Teatra, koja će se održati u glavnom atriju centra Lumini. Svi detalji dostupni su i na www.lumini.hr.

 

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska