Skip to content

Lana Nogić iz Hrvačkog kluba „Podravka“ i Mihael Šestak iz Ronilačkog kluba „Šoderica“ najuspješniji sportaši Koprivnice

Posted in Vijesti Radija Kaj

KOPRIVNICA – Lana Nogić iz Hrvačkog kluba „Podravka“ i Mihael Šestak iz Ronilačkog kluba „Šoderica“ proglašeni su najuspješnijim sportašima Koprivnice za 2023. godinu u tradicionalnom izboru najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Zajednice športskih udruga grada Koprivnice. Rukometni klub „Podravka“ najuspješnija je ženska sportska ekipa, a Hrvački klub „Podravka“ muška sportska ekipa u 2023. godini dok je Boris Kapusta dobitnik nagrade Zaslužni sportski djelatnik.

U sklopu tradicionalnog izbora, proglašeni su i najuspješniji sportaši s invaliditetom, perspektivne sportašice i sportaši, sportski par i sportska štafeta, te perspektivna ženska, muška sportska ekipa i najuspješniji sportski par, a dodijeljene su i nagrade za Iznimno postignuće u sportu u 2023. godinu. Priznanje za doprinos u radu Male sportske škole uručeno je Gordani Tucković, a priznanje za Iznimno postignuće u školskom sportu u 2023. godini dobili su Osnovna škola „Braća Radić“ i Gimnazija „Fran Galović“.

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska