Skip to content

Bogat program Maturantike za 1.775 učenika maturanata srednjih škola Varaždinske županije

Posted in Vijesti Radija Kaj

VARAŽDIN – Već tradicionalni programi Maturantike, za 1.775 učenika završnih razreda srednjih škola iz Varaždinske županije, odvijat će od srijede do petka, 22. do 24. svibnja 2024. godine. Program ovogodišnje Maturantike najavljen je na konferenciji za medije u srijedu, 15. svibnja 2024. godine, u Varaždinu.

Program Maturantike počinje u srijedu, 22. svibnja 2024. godine, mimohodom maturanata i tada će se odabrati najljepša maturantska odora, a za najuspješniji razred Varaždinska županija je osigurala i prigodnu nagradu, rekla je zamjenica župana Silvija Zagorec. U četvrtak 23. svibnja 2024. godine, sportski je dan: za najuspješnije i najizdržljivije maturante nagrade je osigurala Zaklada za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“, a sve završava u petak, 24. svibnja 2024. gdoine, kada će 454 maturanata plesati quadrillu, dodala je Zagorec i pozvala građane da dođu podržati maturante i na taj način svi zajedno pošalju poruku mira, koja je potrebnija nego ikada.

Događanja tijekom tri dana zajednički organiziraju Policijska uprava varaždinska, Varaždinska županija, Grad Varaždin i Koncertni ured Varaždin, partneri na projektu su Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin i Školski sportski savez Varaždinske županije, a održavanje podupiru Savjet mladih Varaždinske županije i Savjet mladih Grada Varaždina.

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska