Skip to content

Uručene majstorske diplome na Zagorskom gospodarskom zboru

Posted in Uncategorized

Svečanost dodjele Diploma o majstorskom zvanju Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, ukupno 21 diploma u 16 zanimanja, upriličena je u petak, 8. rujna 2023. godine na 31.Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini.

Diploma o majstorskom zvanju znak je kvalitete te garantira visoku razinu stručnosti, kvalitete proizvoda i usluga koje pružaju majstori. Majstorske diplome HOK-a posebno su važne za profesionalizaciju struke, kojima su stečene vještine i znanja za uspješno vođenje obrta  kao i njihovo prenošenje na mlade generacije.

Zadovoljan viđenim na Zagorsko gospodarskom zboru, ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović istaknuo je kako će Vlada RH-a nastaviti s mjerama koje olakšavaju daljnji razvoj obrtništva i gospodarstva.

Uz ministra Filipovića, dodjeli majstorskih diploma nazočili su i zamjenica Krapinsko-zagorskog župana Jasna Petek, gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, predsjednik HGK Županijske komore Krapina Anđelko Švaljek i predsjednik županijske Obrtničke komore Nenad Kučiš.