Skip to content

U Općini Dubravica u subotu, 23. ožujka – 10. jubilarni Uskrsni sajam

Posted in Vijesti Radija Kaj

DUBRAVICA – Uskrsni sajam OPG-ova i udruga iz Općine Dubravica i okolnih općina, u svom 10. izdanju, održat će se u subotu, 23. ožujka 2023. godine, u velikom šatoru na školskom igralištu u Dubravici.

Na sajmu izlaže 30-ak OPG-ova i udruga iz Dubravice i okolnih općina, Krapinsko-zagorske županije i Slovenije. – U sklopu bogatog i zanimljivog cjelodnevnog programa, naglasak je na enogastronomiji te će biti održano i ocjenjivanje šunke, a najbolje će proglasiti stručni žiri vrsnih kuhara, rekao je direktor TZ „Savsko-sutlanska dolina i brigi“ Vladimir Šinko.

Službeno otvorenje Uskrsnog sajma, uz kulturno–umjetnički i zabavni program počinje u subotu, 23. ožujka 2024. godine, u 10,30 sati, a nastupit će Dječji vrtić „Smokvica“, Puhački orkestar Rozga, djeca Osnovne škole Pavao Štoos Dubravica, Limena glazba Rozga Sveta Ana i Tamburaški sastav Savski valovi. Kako je naglasio načelnik Općine Dubravica Marin Štitof, uz dobru zabavu za sve generacije, Uskrsni sajam je prilika za posjetitelje da se opskrbe kvalitetnim domaćim proizvodima. U glazbenom dijelu programa za dobru zabavu pobrinut će se Zvuci Zagorja, a u večernjim satima je koncert popularnih Gazda. Organizatori događanja su Općina Dubravica i Turistička zajednica „Savsko-sutlanska dolina i brigi“.

Foto: Uskrsni sajam 2023.

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska