Skip to content

Popularna Večernjakova biciklijada od Zagreba do Samobora održat će se 15. lipnja

Posted in Vijesti Radija Kaj

ZAGREB – Popularna 42. Večernjakova biciklijada bit će održana pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije i Grada Samobora, u subotu, 15. lipnja 2024. godine, najavljeno je u Zagrebu na konferenciji za novinare u utorak, 14. svibnja 2024. godine.

Večernjakova biciklijada, kao jedna od najdugovječnijih sportskih manifestacija u Zagrebačkoj županiji vozit će se na ruti od zagrebačkog Trga dr. Franje Tuđmana do samoborskog ŠRC Vugrinščak. – Na ciljuje  za sve sudionike biciklijade pripremljen bogat 12-satni program za sve generacije pun zabave, glazbe i sporta, jer će se prenositi i nogometna utakmica reprezentacija Hrvatske i Španjolske s Europskog nogometnog prvenstva, rekao je direktor marketinga Dražen Novak.

– Samoborci su izuzetno sretni što se ova biciklijada prije par godine vratila na ovu dobro znanu rutu, rekla je gradonačelnica Samobora Petra Škrobot, ističući kako će Grad sve podržati u organizacijskom dijelu, ali i besplatnim ulazom na bazene. Kako je istaknuo zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec, ova biciklijada, koja okuplja više od dvije tisuće sudionika, samo je jedan od turističkih sadržaja kojima se potvrđuje odrednica županije u razvoju održivog turizma. Prijave za 42. Večernjakovu biciklijadu moguće su na njihovom portalu do 15. lipnja 2024. godine.

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska