Skip to content

Novo vatrogasno vozilo za DVD Novo Selo Žumberačko

Posted in Vijesti Radija Kaj

SAMOBOR – Novo vatrogasno vozilo dobio je DVD Novo Selo. Ključeve novog vozila, namijenjenog za gašenje požara raslinja na otvorenom prostoru na nepristupačnom terenu, kao i gašenje početnih požara na prometnim sredstvima i na objektima niskog požarnog opterećenja, zapovjedniku DVD-a Branku Juratovcu uručila je gradonačelnica Samobora Petra Škrobot, na svečanosti u Novom Selu Žumberačkom.

– Za Novo Selo Žumberačko ovo vozilo je od velike važnosti, jer će vatrogascima olakšati sudjelovanje u intervencijama, rekla je gradonačelnica Škrobot, zahvalivši na dobroj suradnji te na svemu što rade za svoju zajednicu, čime doprinose boljitku grada Samobora.

Nakon svečane primopredaje vozila održana je redovna izvještajna skupština DVD-a Novo Selo Žumberačko na kojoj su prihvaćena izvješća za prošlu godinu i planovi za ovu godinu. Skupštinu je obilježilo i svečano bratimljenje DVD-a Novo Selo Žumberačko sa slovenskim PGD-om Podbočje, čime je uspostavljena uspješna hrvatsko-slovenska vatrogasna suradnja.

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska