Skip to content

Međimurskoj županiji nagrada „Simply the best“ u kategoriji destinacija godine u kontinentalnom turizmu

Posted in Vijesti Radija Kaj

BIOGRAD NA MORU – NagradaSimply the best“, u kategoriji Destinacija godine – kontinentalna Hrvatska, za kreativnost, inovativnost, razvoj, te unapređenje turističke ponude, dodijeljena je Međimurskoj županiji na svečanosti u Biogradu na Moru, u novom ciklusu izbora za destinacije godine. Ovom nagradom Međimurje je prepoznato kao turistička destinacija, a ona je ujedno je i veliko priznanje za dugotrajna ulaganja koja se kontinuirano provode kako bi se turistička ponuda ovog kraja podigla na najvišu razinu.

Nagradu su primili župan Međimurske županije Matija Posavec i direktor Turističke zajednice Međimurja Rudi Grula. Župan je tom prigodom istaknuo da uspjesi međimurskog turizma, leže na čvrstim temeljima jasne strategije, mudro građene i uporno provođene godinama. – Nagrade nas čine ponosnima i ispunjavaju zahvalnošću što nas se prepoznaje kao predvodnike te predstavljaju gorivo za nove uspjehe, istaknuo je župan Posavec, dodavši da je Međimurska županija potporama u turizmu potaknula stvaranje stotinjak novih turističkih proizvoda samo u recentnom razdoblju.

Osvajanjem ove prestižne nagrade, Međimurska županija odabrana je kao destinacija koja će sljedeće godine ugostiti predstavnike turističkih ureda, agencija, turističkih zajednica te pružatelja turističkih usluga iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Tradicionalnu nagradu u turizmu „Simply the best“, dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija, poslovno turistička burza PUT i turistički magazin Way to Croatia.

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska