Skip to content

Kajkavci u Lisinskom: Ivica Pepelko, Gazde, Podvinčani, Dečki z bregov, Kušlec, Ivan Benc…

Posted in Kajkavci u Lisinskom

Kajkavci u Lisinskom, projekt promocije kajkavskih autora, izvođača i pjesama u organizaciji Radija Kaj, Zagorskog radija, glazbenog portala Kajscena.hr i Udruge Kajscena, održat će se u Velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, u subotu 9. ožujka 2024. godine u 19 sati.

U Veliku koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, ovoga puta dovodimo, u svojim kategorijama, naše najpoznatije izvođače: Ivicu Pepelka, Gazde, Podvinčane i Dečke z bregov, te njihove goste Ivana Benca, ŽVS Kušlec, Božu Trdaka i Mirjanu Bradić. Na jednom koncertu slušat ćemo čak četiri popularna, izvrsna i prepoznatljiva izvođača, koji će posjetiteljima pružiti vrhunski užitak kroz zaokružena četiri glazbena programa.

Jedinstveni glazbenici na tamburi – popularne Gazde izvest će svoje najveće hitove, stvarane u protekla tri desetljeća. Ivica Pepelko otpjevat će skladbe koje su obilježile njegovu samostalnu karijeru, ali i hitove nastale u vrijeme sastava Lepi dečki. Podvinčani pripremaju izbor njihovih rado slušanih pjesama uz violinu, a Dečki z bregov izvest će samo najbolje uz klarinet, trubu i bariton. Bit će to doista četiri koncerta u jednom, a sve naše vrijedno i autohtono.

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska